Alapelveink

Cliff Konyhák Kft.

A konyhabútor készítés hozzávalói

Konyhabútort tervezni és gyártani talán látszólag egyszerű feladat, valóban praktikus és szép konyhát létrehozni azonban átgondolt tervezési folyamatot és gondos kivitelezést igényel. Nem elég a körültekintő tervezés, vagy a stílusérzék, fontos az is, hogy aki konyhagyártásba kezd, ismerje a megfelelő alapanyagokat, gyártási technológiát, a legújabb konyhatrendeket. Ehhez szakmai tudás, újító gondolkodás, minőség iránti elkötelezettség és megfelelő szakmai tapasztalat szükséges.

Az alapelvek, amiktől ma sem térünk el

 A Cliff Konyhák Kft 1993 óta foglalkozik konyhabútorgyártással. Apró asztalos üzemként kezdtük mára pedig egy több mint 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal, XXI századi automatizált gyártósorral és egy kb 20 főből álló szakképzett csapattal dolgozunk. A legfontosabb azonban nem változott: tudjuk, akik a konyháinkat használják azért választották a Cliff konyhabútorokat, mert jó minőségű és szép konyhát szeretnének otthonukba. Ez meg is határozza a minőségi elvárásainkat: praktikus, szép, stílusos konyhákat készítünk olyanok számára, akik konyhájukat évtizedekig szeretnék használni.

Az általunk tervezett konyhákat nap, mint nap használjuk … tapasztalatainkat pedig beépítjük új konyháinkba.

Családi vállalkozás, hosszútávra tervezve

Mindketten faipari mérnökök vagyunk, ismerjük az anyagokat és a technológiákat, amelyek a minőségi konyhabútorok gyártásához szükségesek. A szakma iránt elkötelezett emberekként odafigyelünk az újdonságokra, figyelemmel kísérjük a trendeket. És természetesen család is vagyunk, akik az általunk tervezett konyhákat nap, mint nap használjuk, életben teszteljük. A tapasztalatainkat pedig beépítjük új konyháinkba.

Hosszútávra tervezünk, ezért a választékunk és a szolgáltatásrendszerünk a minőségre törekszik. A legfontosabb számunkra, hogy akik a Cliff bútorok mellett döntöttek elégedettek legyenek. A többi csak technológia.

Üdvözlettel:
Stubenvoll András és Stubenvoll Andrásné

Scroll to Top