Hogyan lett egy üzletház emeletén lévő kis bemutatóteremből rengeteg kihívás és akadály ellenére országosan ismert konyhabútor vállalkozás?

A Cliff konyhák kft története titkokról, buktatókról, hitről és felemelkedésről...

Konyhatörténelem - Háttér

A 1989-es évet követően sorra zártak be a nagy magyar bútorgyárak, mint a Tisza, Csongrád, Dália. A nagy és biztosított felvevőpiac után az átállás nehézkes volt. Ez adott felemelkedési lehetőséget a kisebb családi bútorvállalkozásoknak. A környezethez való igazodás, a trendek folyamatos követése volt az egyik fő versenyelőnye a kis vállalkozásoknak. Az érdeklődők is szívesen vették a személyes segítséget a szakértőktől és gyakran maguktól az alapítóktól.

Kis kezdetből nagy csodák…

Az alapelvek, amiktől ma sem térünk el

 A Cliff Konyhák Kft 1993 óta foglalkozik konyhabútorgyártással. Apró asztalos üzemként kezdtük mára pedig egy több mint 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal, XXI századi automatizált gyártósorral és egy több, mint 20 főből álló szakképzett csapattal dolgozunk. A legfontosabb azonban nem változott: tudjuk, akik a konyháinkat használják azért választották a Cliff konyhabútorokat, mert jó minőségű és szép konyhát szeretnének otthonukba. Ez meg is határozza a minőségi elvárásainkat: praktikus, szép, stílusos konyhákat készítünk olyanok számára, akik konyhájukat évtizedekig szeretnék használni.

Nagyon köszönjük a megtisztelő díjazást!

2018 a Családok Éve és ebből az alkalomból 42 díjazott cég között a Cliff konyhák kft is megtisztelő elismerést kapott. 
Nagyon jó, hogy egyre több és több cég számára fontos Magyarországon a családok támogatása segítése.

A pályázat célja olyan munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Ezen a linken több információt találtok a rendezvényről:
https://csaladokeve.hu/…/uj-csaladbarat-munkahelyek-szulett…

Scroll to Top