Cliff Partner Üzenetek

Tájékoztatjuk, hogy a cégünk éves nyári leállása 29-30. héten lesz, pontosan július 15-tól 26-ig. Így a 28. héten gyártásban lévő megrendeléseket a 31. hét szerdájától, azaz július 31-tól lehet elszállítani.

Tájékoztatjuk, hogy a 2023-11 verziószámú Konyhabútor elemjegyzék és az új CLP adatbázis elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon az oldal „CLP” és „Elemjegyzék” menüpontja alatt.

Hogy milyen változások és újdonságok történtek az elemjegyzékkel és az adatbázissal kapcsolatban itt elolvashatja. A változásokról szóló dokumentum elérhető a cliffpartner.hu weboldal „CLP” menüpontja alatt is.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az árakat minden esetben ellenőrizzék az aktuális honlapra feltöltött katalógus alapján – ugyanis a katalógusban szereplő árak tekintendők hivatalosnak! Amennyiben eltérést venne észre, kérjük, hogy haladéktalanul jellezze felénk.

Az ilyen jellegű észrevételeket, esetleges hibákat, hiányosságokat illetve igényeket kérjük a bence.raisz@cliff.hu email címre küldeni.

Tájékoztatjuk, hogy az új munkapult árlista elérhető a cliffpartner.hu oldalon keresztül, illetve az alábbi linkeken.

Munkapult Választék
Munkapult Elemek
Munkapult Megmunkálás

Bár általános 17%-os áremelés lett kihirdetve, csupán árkorrekciót hajtottunk végre. Melyeknek keretén belül létrehozásra került egy 0. Árkategória (Arlington tölgy, Castell tölgy, Vermont, Sötét arany metál). Ezen kategória árai nem emelkedtek. Drasztikusabb áremelés kizárólag a 18 mm vastag pultoknál illetve a kétoldalt dekorozott oldalpanelleknél észlelhető. Ugyanakkor a hátfalpanelek árai jellemzően csökkentek

A dokumentumban Silestone és Dekton pultok új árai is fel vannak tüntetve.

Továbbá fontos megjegyeznünk, hogy az Armac Martin fogantyú árai január 1-től 12,5 %-al fognak emelkedni.

A fejlesztésekkel és az új árakkal ellátott elemjegyzék és CLP adatbázis január második felében várható.

Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időben beszállítóink több olyan áremelést hajtottak végre, melyeknek bevezetését, illetve érvényesítését nem tudjuk elkerülni.

2023. 4-ik hetére és az utánra leadott Lechner dekormunkapult megrendelésekre érvényesítnünk kell a beszállítónk által már korábban bejelentett és bevezetett 17%-os áremelést.
A 17 darab Cliff-Lechner dekorválasztékból kiválasztottunk 4 darab – név szerint: Arlinton tölgy, Castell tölgy, Vermont, Sötét arany metál – dekorokat, melyeknek megmunkálását cégünk saját maga fogja végezni, így ezen munkapultok áremelése csupán 7% lesz. A kiválasztott dekorok hátfal, illetve kétoldalas munkapult megrendeléseire ugyanúgy érvényesítnünk kell az eredeti áremelést.

A Dekton és Silestone munkapultok 3-6%, míg a fogantyúk általánosan 5%-al emelkednek.

Alapanyag, illetve vasalat beszállítóink januári áremelése jelenleg tisztázatlan, de a korábban már tapasztalt, általunk nem továbbhárított áremelések végett bútorelemeink árai várhatóan 3-7% között fognak emelkedni.

A munkapult árlista a héten már feltöltésre kerül, míg a teljes új elemjegyzék, illetve CLP adatbázis több fejlesztéssel együttesen várhatóan január második felében lesz elérhető.

 

Tájékoztatjuk, hogy Silestone illetve Dekton pult és hátfal megrendelésekhez, megrendelőlapot biztosítunk, mely e linken illetve a www.cliffpartner.hu oldalon a Dokumentumok alatt egyaránt letölthető. A „kő” pult és hátfal megrendeléseket kérnénk a megrendelőlapot kitöltve leadni.Tájékoztatjuk, hogy cégünk október 31-től november 4-ig a kötelező szabadságolások végett nem üzemel. Így e héten az árukiadás is szünetel.

Tájékoztatjuk, hogy a 2022-08 verziószámú Konyhabútor elemjegyzék és az új CLP adatbázis elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon az oldal „CLP” és „Elemjegyzék” menüpontja alatt. A 44. hétre leadott megrendelések már az új elemjegyzék szerinti árakkal kerülnek visszaigazolásra!

Hogy milyen változások és újdonságok történtek az elemjegyzékkel és az adatbázissal kapcsolatban itt elolvashatja. A változásokról szóló dokumentum elérhető a cliffpartner.hu weboldal „CLP” menüpontja alatt is.

Tájékoztatjuk, hogy az elemjegyzékünkben található Standard, Extra és Prémium dekor (1-, 2-, 4-es árkategória) felületű frontokkal rendelkező megrendeléseket, ellentétben a festett felületekkel, 4-6 hetes határidővel tudunk vállalni.

Kérjük ezt az értékesítés ügymenete során figyelembe venni és az ügyfelek felé kommunikálni!

Tájékoztatjuk, hogy a korábban bejelentett 9%-os áremelést nem érvényesítjük az elemjegyzék Frontazonosok elnevezés alatt található Munkapult elemek illetve a Tartozékok listájában szereplő termékekre. Ez alól kivételt képez az Elektromos Kiegészítő felárak és a Kiegészítő felárak alatt az alábbi linken elérhető dokumentumokban sárgával jelölt termékek – ezekre ugyanúgy vonatkozik a 9%-os áremelés mint eddig.

Elektromos Kiegészítő felárak
Kiegészítő felárak

Tájékoztatjuk, hogy a korábban bejelentett áremelés mértéke 9%. Az áremelés minden termékcsoportra és a 2022.35. hét után leadott megrendelésekre érvényesül. Eme árváltozás csupán ideiglenes, az újrakalkulált, kidolgozott elemlistát és CLP adatbázist várhatóan 2022.08.12-ig lesz elérhető. Amennyiben kérdése lenne az árváltozással illetve az árazással kapcsolatban, kérem keresse Stubenvoll Andrásné-t (szabre@cliff.hu, +36 30 959 5148).

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg tapasztalható árfolyamváltozások miatt az alapanyagbeszállítóink további áremelést jelentettek be, melynek következtében nekünk is változtatnunk kell elemárainkat. Az árváltozás mértékéről és mibenlétéről a következő napokban tudunk pontos információt szolgáltatni. Kérjük, hogy ügyfelét mindenképpen tájékoztassa és vegye figyelembe ajánlatadáskor, illetve szerződéskötéskor. 

Tájékoztatjuk, hogy a nappali, asztal és fürdőszoba kollekcióinkban különböző mértékű ármódosítást hajtottunk végre, amely keretén belül megnöveltük a választható frontok, illetve front-  és korpusszínek mennyiségét is. Az új elemjegyzékek elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon, az oldal „Elemjegyzék” menüpontja alatt. Az ármódosítás 2022 július 11-től lesz érvényes. Az aktualizált CLP adatbázis augusztus hónapban várható.

Tájékoztatjuk, hogy a 2022. május 20-tól érvénybe lép az új 2022-05 verzió számú Konyhabútor elemjegyzék és az új CLP adatbázis, melyek elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon, az oldal „CLP” és „Elemjegyzék” menüpontja alatt. A 31. hétre leadott megrendelések már az új elemjegyzék szerinti árakkal kerülnek visszaigazolásra!

Hogy milyen változások és újdonságok történtek az elemjegyzékkel és az adatbázissal kapcsolatban itt elolvashatja. A változásokról szóló dokumentum elérhető a cliffpartner.hu weboldal „CLP” menüpontja alatt is.

Tájékoztatjuk, hogy a cégünk július 18-tól 29-ig (2022.29-30. hét) tervezi a szokásos nyári leállását. Kérjük ezt a megrendelések ütemezéseinél figyelembe venni.

Tájékoztatjuk, hogy a 2022. április 7-től érvénybe lép az új 2022-04 verzió számú Konyhabútor elemjegyzék és az új CLP adatbázis, melyek elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon, az oldal „CLP” és „Elemjegyzék” menüpontja alatt.

Hogy milyen változások és újdonságok történtek az elemjegyzékkel és az adatbázissal kapcsolatban itt elolvashatja. A változásokról szóló dokumentum elérhető a cliffpartner.hu weboldal „CLP” menüpontja alatt is.

Tájékoztatjuk, hogy a jelenlegi konfliktushelyzet miatt kialakuló bizonytalan gazdasági környezetnek és az eddig nem tapasztalt folyamatosan növekvő inflációnak köszönhetően alapanyag beszállítóink máról holnapra történő áremeléseket hajtanak végre. Mindent megteszünk, hogy tompítsuk e változások hatását, ugyanakkor reagálnunk kell e történésekre.

Már hónapok óta dolgozunk egy új, árkorrekciókat tartalmazó, de az ár kategóriákat is újra gondoló elemjegyzéken, melynek várható elérhetősége 2022.03.21-re tehető. Ugyanakkor a környezetünkben történő változások, beszállítóink azonnali áremelései arra kényszerítenek bennünket, hogy az árainkat minél előbb változtassuk. Ennek fényében 2022.03.08-tól minden az elemjegyzékben szereplő ár +6%-al, a Tartozékok és a Munkapult elemek árai pedig +13%-al értendők. 2022.03.07-ig leadott megrendelésekre a korábbi árak vonatkoznak! Az árváltozás jogát továbbra is fenntartjuk!

A mostani áremelésről új elemjegyzék és CLP adatbázis nem készül, a 2022.03.21. környékén kiadott új elemjegyzék azonnal érvénybe fog lépni. Annak érdekében, hogy az elkövetkező két hétben árajánlatokat tudjon készíteni, kérem használja az alábbi linken letölthető segédlet szerinti eljárást!

CLP adatbázis – manuális áremelés

Tájékoztatjuk, hogy az új munkapult színek A4-es formátumú mintái a következő napokban kézbesítésre kerülnek az Ön által megadott levelezési címre. Az új színeket kérjük a mintakollekcióban biztosított munkapult és korpusz szín mintatartóba elhelyezni és azokat az értékesítési folyamatokba bevonni.

A csomag a következőket tartalmazza:
– 6923 Halifax tölgy
– 6924 Fekete márvány
– 6925 Concrete art sötétszürke
– 6926 Ceramo romano
– 6927 Silver grey

Szeretnénk felhívni a figyelmét az omikron miatt kialakult járványügyi helyzetre, mely végett több munkatársunk is házi, illetve hatósági karanténba kényszerült. A cégünk lehetőleg mindent megtesz, hogy minden megrendelést időben elkészítsen, ugyanakkor kérjük, hogy ügyfeleit előre tájékoztassa, a következő időben előfordulható teljesítési határidő meghosszabbodásáról.

Tájékoztatjuk, hogy új CLP adatbázis érhető el a cliffpartner.hu weboldalon, az oldal „Piper” menüpontja alatt.

Az adatbázisba bekerültek az új munkapultszínek, továbbá frissitéseket / hibajavításokat tartalmazz.

Tájékoztatjuk, hogy a december 01-től érvénybe lépő új konyhabútor elemjegyzék és az új CLP adatbázis elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon, az oldal „Piper” és „Elemjegyzék” menüpontja alatt.

Hogy milyen változások és újdonságok történtek az elemjegyzékkel és az adatbázissal kapcsolatban itt elolvashatja. A változásokról szóló dokumentum elérhető a cliffpartner.hu weboldal Piper menüpontja alatt is.

Tájékoztatjuk, hogy sajnálattal tapasztaljuk az alapanyag beszállítóink eddig nem gyakorlott időpontokban és mértékben történő áremeléseit. Mindent megteszünk, hogy tompítsuk e változások hatását, ugyanakkor reagálnunk kell ezen történésekre.

A bizonytalan gazdasági környezet és a folyamatosan változó infláció miatt az azonnali árváltoztatás jogát fenntartjuk. 2021.12.01. körül pedig új árlista kerül kiadásra és azonnali hatállyal bevezetésre kerül.

Tájékoztatjuk, hogy cégünknél az év végi leállás 2021.12.20-tól 2022.01.03-ig fog tartani. Az új év első árukiadási napja január 6.

Idei kiszállításra az idén már több megrendelést nem tudunk felvenni.

Tájékoztatjuk, hogy a megnövekedett megrendelés mennyiség végett előfordulhat némi késedelem azok teljesítésében.

Tájékoztatjuk, hogy mai naptól kezdődően a 2021.08.31-én kiadott elemjegyzék és árlista lép érvénybe, így az újonnan érkező megrendelések már ezen árakon lesznek visszaigazolva.

Tájékoztatjuk, hogy a szeptember 15-től érvénybe lépő új konyhabútor elemjegyzék és az új CLP adatbázis elérhetőek a cliffpartner.hu weboldalon, az oldal „Piper” és „Elemjegyzék” menüpontja alatt.

Hogy milyen változások és újdonságok történtek az elemjegyzékkel és az adatbázissal kapcsolatban itt elolvashatja.

A CLP adatbázis letöltésével és telepítésével kapcsolatban készítettünk egy tutorial videót amit itt megtekinthet.

Mind az újdonságokról szóló dokumentum, mid a turtorial videó elérhetők a cliffpartner.hu weboldal Piper menüpontja alatt.

Tájékoztatjuk, hogy a környezetünkben tapasztalt magas áremelések elérték a bútoripart is. Beszállítóink eddig megszokott áremelései mellett, az acél, a vas és a fa nyersanyag hiány miatt drasztikusan növelték, illetve növelik az áraikat. Példának okáért a vasalat beszállítonk, a BLUM Hungária Kft. 10-20%-os soron kívüli áremelést jelentett be az elmúlt napokban. Ennek hatására változni fognak a fiókos elemeink árai, ami befolyásolni fogja a 2021.07.13-án bejelentett szeptember 15-től érvénybe lépő általános 7%-os áremelésünket.

Ezen módosítás végett az új elemjegyzék és a CLP adatbázis augusztus 31-e helyett, szeptember 3-ig kerül publikálásra a cliffpartner.hu weboldalon. 

 

Tájékoztatjuk, hogy az alábbi a Lechner Hungaria Kft. által gyártott illetve forgalmazott dekormunkalapok kifutó státuszba kerültek.

– 6905 Gyöngy szürke
– 6907 Olajfa Scala
– 6909 Nevado

– 6908 Merano

Ezen dekormunkalapok közül a 6905 Gyöngy szürke csak a készlet erejéig, míg a 6907 Olajfa Scala már nem rendelhető.

Kérnénk kedves Partnerünket, hogy ügyfeleit értesítse a változásról, továbbá legyen kedves a félreértések elkerülése végett a fent felsorolt négy darab színt eltávolítani a mintakollekcióból.

A változást az augusztus 31-ig elkészülő CLP adatbázis és az elemjegyzék is leköveti. Az új dekorszínek októberre várhatóak. 

Örömmel értesítjük, hogy cégünk több mint 36 millió Forint értékű beruházásba kezdett, melynek célja a gyártástechnológiánk fejlesztése. Ezen beruházás keretén belül megvásárlásra került egy Homag ECGETEQ S-300 élzáró gép, melynek köszönhetően minőségi fejlődés várható a korpuszgyártáson belül is.

Edge-banding-machine EDGETEQ S-300 from BRANDT

Tájékoztatjuk, hogy az emelkedő alapanyagárak miatt az elemjegyzékünkben található bútorelemek és tartozékok nettó fogyasztói árai szeptember 15-től 7%-al emelkednek. A nettó fogyasztói árból partnereinknek továbbra is 41% kedvezményt biztosítunk.

Az új elemjegyzék és az aktualizált CLP adatbázis legkésőbb augusztus 31-ig lesz elérhető a cliffpartner.hu weboldalon.

A Cliff Konyhák Kft. nyári leállása előreláthatóan a 29. (jul. 19-25) és a 30. (júl.26-augusztus 1.) héten lesz megtartva. Így kérnénk kedves Partnerünket, hogy e két hét figyelembevételével adják le megrendeléseiket, amiket mi továbbra is érkezési sorrendben tudunk gyártásba tenni.
 

Tájékoztatjuk, hogy a W908 SM „Bázis Fehér” laminált forgácslapot, mint korpusszínt kifuttatjuk a kínálatunkból. Helyette a jobb minőségű, vastagabb dekorréteggel rendelkező, „frontminőségű” W980 SM „Platina Fehér” laminált forgácslap rendelhető. Azok a megrendelések, melyek a W908 SM-el lettek a visszaigazolva a 2021.25. héttől W980 SM-el kerülnek legyártásra.

A változtatást a mind a CLP/Piper adatbázisban, mind az elemjegyzékben hamarosan bevezetjük.

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy a cliffpartner.hu weboldalon, a „Piper” illetve az „Elemjegyzék” menüpontok alatt új CLP/Piper adatbázis  és új elemjegyzék is elérhető.

Mind az adatbázis, mind az elemjegyzék tartalmazzák az idei első féléves frissitéseket, beleértve:
– az egyes hibás adatokkal rendelkező elemek korrigálását,
– új piktogrammokat,
– új frontszín és fogantyúválasztékokat,
– új kamraelemet 00505060 és 00501068 kódszámokkal,
– a 00604052, 00604045 és 00604046  kódszámokkal rendelkező frontazonos oldalak árkorrekcióját
– a 00605007 és 00605008 kódszámú párkányzatok sarokkiképzési felárát
– és egy új fenékfogantyút 00607070 kódszámmal, melyet a felsőelemekhez csatolva lehet behelyezni a Piperben.

Tájékoztatjuk, hogy az EXTA felszereltségben rendelhető BLUM Antaro fiókkáváit CLIFF feliratú takarósapkákkal látjuk el. A Standard illetve Prémium felszereltségben nem történt változtatás.

Tájékoztatjuk, hogy a jelenlegi járvány végett az alapanyag ellátások akadoznak, továbbá munkatársaink környezetében is megbetegedések történtek. Ennek ellenére igyekszünk minden megrendelést időben elkészíteni és átadni, ugyanakkor sajnálatos módon késedelmek is előfordulhatnak. 

A kiszállítások időpont egyeztetését két héttel előre legyen szíves intézni.

Megértésüket köszönjük.

Tájékoztatjuk, hogy a 00608083 kódszámmal rendelkező Hailo Libero 2.0 elektromos kilőkő gyártása megszűnt. Helyette az elérhető új termék a Hailo Libero 3.0, amely lábszenzor mellett hangvezérléssel is működik.

Hailo Libero 3.0

Sajnálatos módon az új elektromos kilőkőnek importálására még nem került sor. Így a 17. hétig leadott rendeléseket a Hailo Libero 2.0-val míg a 17. hét után leadott rendeléseket a Halio Libero 3.0-val tudjuk teljesíteni.

Megértésüket köszönjük.

 

Szeretnénk tájékozatatni, hogy a www.cliffpartner.hu weboldalunk technikai frissitések miatt január 25-én 15 órától 16 óráig nem lesz elérhető. Megértésüket köszönjük.

Immáron több mint egy éve tartó COVID világjárvány mára elérte a faipari ágazatot is. Az alapanyag beszállítóink elősszőr csak egy-két szegmensben mutattak bizonytalanságot, de mára majdnem mindegyikük elismerte és körlevélben deklarálta, hogy nem képes ugyanazon a színvonalon ellátni megrendelőit. Ez nem azt jelenti, hogy minden tételre hosszabb átfutási idő várhat, ugyanis a termékek javarészét még a megszokott időben kapjuk, viszont előfordulhat a több hetes csúszás is. Ez jelentős bizonytalanságot eredményez a megrendelések teljesítését illetően.

Kérjük Önt, hogy ügyfeleit előre tájékoztassa, a következő időben előforduló teljesítési határidő meghosszabbodásáról.
A Cliff Konyhák Kft. amennyiben módjában áll, igyekszik pótolni a gyártáshoz szükséges hiányzó alapanyagokat, más beszerzési forrásokat is felkutatva.

Megértésüket köszönjük.

Mintahogy azt korábban már jeleztük; a Cliff konyhák Kft. január 1-től életbe lépő, új árlistát ad ki.
A Standard, az Extra illetve a kiegészítők (frontazonosok, tartozékok) elemek fogyasztói nettó áraik 10%-al fognak növekedni, míg a Prémium elemlista 11%-al.
Ennek oka, hogy a Prémium elemek korpuszfehér színét megváltoztatjuk a sokkal minőségibb W980 SM – Platina fehér színre. Az Extra és Standard elmek korpuszfehér színe viszont marad a W908 SM – Bázis fehér.

 

A nettó fogyasztói árból partnereinknek 41% kedvezményt biztosítunk. Így valójában a viszonteladói ár 8%-al kerül emelésre (lásd: levezetés), míg a prémium elemeknél 9%.

Az új elemjegyzék december 23-ig kerül feltöltésre, míg az aktualizált CLP adatbázis január első hetén.

Levezetés:
(A számítások kerekítéseket tartalmaznak) 
Ha egy x elem nettó fogyasztói ára: 180 Ft, és a viszonteladói kedvezmény 40%, akkor az árrés: 180 x 40% = 72 Ft, míg a viszonteladói ár: 180 – 72 =108 Ft.

Az áremelést követően az x elem nettó fogyasztói ára: 180 x 110% =198 Ft, az árrés 41%, mivel az adott elem nettó fogyasztói ára nőt, így az árrés abszolút értéke is nő: 198 x 41% = 81 Ft. Ez esetben a viszonteladói ár: 198 – 81 = 117 Ft vagy  108 x 108% = 117 Ft.

Az x elem prémium ára: 180 x 111% = 200 Ft. Az árrés: 200 x 41% = 82 Ft. A viszonteladói ár: 200 – 82 = 118 Ft vagy 108 x 109% = 118 Ft.

November 23-tól leadott megrendeléseket a Cliff Konyhák Kft. már csak 2021-es gyártási héttel tudja teljesíteni. Kérjük a megrendelések leadásánál ezt szíveskedjék figyelembe venni.

A Cliff Konyhák Kft. 2020 december 1. és 11-e között új árlistát ad ki, amely 2021 január 1-től lép érvénybe. Az érvénybe lépését követően a megrendeléseket az új árlista alapján igazoljuk vissza. 

A gyár 2020 december 19-től 2021 január 3-ig zárva tart. Az első munkanap: 2021 január 4.

Tájékoztatjuk Önt, hogy az ABS CARMEL ajtófront színválasztékunkban szereplő Bézs Len (Egger F425 ST10) dekor kifutó szín lett. Helyette a színben minimálisan eltérő Bézs Textil (Egger F416 ST10) rendelhető. Az új minták kiküldésére hamarosan sor kerül.

 
Tájékoztatjuk Önt, hogy a 3316-os (piperben: 00303016) egyajtós kétvödrös hulladékgyűjtős elemünkbe kerülő Hailo Cargo Soft nevű szemetes megváltozott. A színe világos szürke helyett antracit lett és immár szinkronizált csúszókkal rendelkezik. Az elem ára nem változott.
Tisztelt Partnerünk! „Vintage ősz” név alatt 2020. szeptember 7. és október 31. között megrendelt vintage konyhabútorokhoz ajándék bútorelemet adunk! Kérjük ajánlja aktívan érdeklődőinek, ügyfeleinek a vintage Cliff konyhabútorokat 2020. október 31-ig ajándék konyhaelemmel!* A kedvezmény kizárólag vintage konyhákra vonatkozik! Ajándék 1db felső 2 ajtós szekrény elem Ha rendelsz egy konyhabútort legalább bruttó 700 000 forint értékben valamelyik megjelölt partnerünknél, a bútorodhoz 1 db felső szekrényt ajándékba adunk. Az értéke körülbelül 70 000 Ft. Ajándék 1db kamra- vagy hűtőtartó szekrény Ha Cliff konyhabútort rendelsz valamelyik megjelölt partnerünknél legalább bruttó 1 300 000 forint értékben, a konyhabútorodhoz 1db kamra- vagy hűtőtartó szekrényt ajándékba adunk. Az értéke körülbelül 150 000 Ft. * Fontos információ Az ajándékra jogosult, aki 2020 október 31-ig megrendeli vintage koyhabútorát és ez a megrendelés november 5. előtt beérkezik a partner oldalon a Cliff Konyhák Kft irányába.. *Nem tartalmaz extra vasalatokat (például: felnyíló vagy fiókos megoldásokat) az ajándék a konyhabútor elemre vonatkozik. A tájékoztatás nem teljeskörű. További információ: www.cliff.hu/ajandek/ oldalon és partnereinknél.

A Cliff Konyhák Kft. országosan kedvezményt hirdet az elemjegyzékben szereplő fürdő és nappali bútorelemekre (tartozékokra nem). A kedvezmény mértéke a fogyasztói árból nappali bútoroknál 20%, míg a fürdőszobánál 15%. A Cliff Konyhák Kft. a viszonteladói árból szintén 20%, illetve 15% biztosít.  A kedvezményt szeptember 14-től november 9-ig hirdetnénk és a november 13-ig leadott rendelésekre tudnánk érvényesíteni.

Amennyiben együtt szeretne működni a kampányban kérjük írja meg válaszüzenetét a jonatan.stubenvoll@cliff.hu-ra.

 

Változások történtek az elemjegyzékünkben, a következő kódszámú elemeknél:

Alsószekrények:
00301013
00301019
00301045
00301050

 
Szagelszívós elemek:
00405100
00405008
00405116

00405122

Mosogatós elemek:
00303005
00303004

00303013

Felhajtós elemek:
00404221
00404224

00404225
00404117

Középmagas kamraszekrények:
00505042

Elemjegyzék 2020.07.01.

Már fotorealisztikus és 360°-os látványtervvel is elláthatja
ügyfeleit! A méretezett tervek és specifikáció megadása
után 1,5-2 hét alatt olyan látványtervet készíthetünk az
Ön vevőjének, mintha az igazi megvalósulandó konyháját
látná.

A látványterv megrendeléseket ugyanúgy a cliffpartner.hu
webfelelületen kérjük leadni. Minden projektre külön árat
szabunk.
Hogy az értékesítést segítsük külön prospektust hoztunk
létre amelyeket már postai úton továbbítottuk is Önnek!

Partner oldalon leadott rendelésnél válassza a
„Látványtervezés” opciót.

Scroll to Top